Nyomtatás

GTA V: Újabb artworkök

Írta: Róbert on .

Egy félhivatalos forrásból,  ismét napvilágot látott egy Grand Theft Auto V artwork. Ezt az artwörköt állítólag egy PlayStation üzletben dolgozó személy fényképezett le.

A plakátokon a trailerben látott néger fickó van kutyával. A plakátokon jól látszik, hogy 2013 tavaszára lőtték be a játékot Xbox 360-ra és PS3-ra, viszont a PC-s még ismeretlen.

 

Nyomtatás

Az első hivatalos GTA V artwork Pest Control címmel!

Írta: Admin on .

Megérkezett az első hivatalos artwork, melyet a Rockstar publikált hivatalos oldalukon. Új infókra nagyon nem számíthatunk most sem, csak egy remek artwork érkezett, mely a GTA V első trailerében már látott furgont ábrázolja, s egy kis információ morzsa, hogy a jövő hónapban több információ is napvilágot láthat, legalábbis a Rockstarosok ígérete szerint.

Nyomtatás

GTA V: A Game Informer címlapján!

Írta: Róbert on .

Andy McNamara, a Game Informer magazin főszerkesztője egy bejegyzésben elárulta, hogy a novemberi címlapra a Grand Theft Auto V kerül. A bejegyzést a Rockstar is megerősítette.

In NYC, about to check out December’s cover game pic.twitter.com/001Miuec

 

A Grand Theft Auto V november első két hetén fog szerepelni a magazinban, így lehetséges, hogy a borítóra és a történetre is fény derül. Ha bármi bejelentés történik azonnal tudósítunk titeket róla.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS