Nyomtatás

GTA V: Itt a beígért videó vagyis a 3 videó!

Írta: Tommy @ ElitGamer on .

Ahogy azt múlthéten jeleztük április utolsó napjának 17-dik órájában megérkeztek a bemutatkozó videók, melyek a 3 főszereplőt hivatottak kicsit bemutatni.

Ahogy azt láthattunk mindhárman más stílust képviselnek, de mégis jól megvannak egymás mellett is, így van ez a videókkal is. És ne feledjétek, idén érdemes lesz várni a szeptembert, hisz valami jó is érkezik, mégpedig 17-én PS3 és Xbox 360 platformra. Jó videózást kívánunk!

Nyomtatás

Heti történések

Írta: Admin on .

A héten kiderült, hogy jövő héten, pontosabban kedden megérkezik a harmadik trailer is, melyet tripla adagba kapunk, vagyis három különböző bemutatót érkezik Michael, Franklin, és Trevor főszereplésével. A videók az információk szerint a főszereplőink háttértörténetére koncentrálnak majd, s főleg ingame jeleneteket láthatunk.

A Steamen a hétvégén 67%-al olcsóbban kaphatjuk meg a Rockstar Hits Collection-t mely tartalmazza a Grand Theft Auto IV-et, a GTA Episodes from Liberty City-t, L.A. Noire-t és Max Payne 3-at. Mindezt 16,49€-ért. Aki lemaradt volna eme nagyszerű játékokról annak ez az alkalom kihagyhatatlan, de ha csak 1-2 játék érdekel azokat is érdemes megnézned mos, hisz azok is 75% árengedménnyel szerezhetőek be.

Ezen kívül gőzerővel dolgozunk már a GTA V-es cikkeinken, hogy minél teljesebb képet kaphassatok a játékról, és ha már itt tartunk elindult facebook oldalunk is ahol lehet minket „lájkolni”, s így biztosan nem maradtok le semmiről

Nyomtatás

Megérkezett a hivatalos GTA V borító!

Írta: Tommy @ ElitGamer on .

A borító a Rockstar oldaláról vagyis INNEN többféle méretben is letölthető, a többi (eddig megjelent) képpel együtt.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS