Nyomtatás

GTA V: Borító és Trailer 2

Írta: Róbert on .

A napokban a Game Informer közzé tette a GTA V hivatalos borítóját és egy 18 oldalas cikket, amit alább megtalálhattok:

alt

A 18 oldalas cikkből kiderült, hogy három főszereplője lesz a játéknak, Trevor baloldalon, Franklin középen, Michael jobboldalon.

S a történetük is kiderült.

Michael egy 40 év körüli házas férfi, akinek két gyermeke, egy fia és egy lánya van. A Rockstar szerint nem túl jó viszonyban van a feleségével, Amandával, aki folyamatosan költi a pénzét.

Franklin egy 20 év körüli afroamerikai férfi, aki a főnökének autókat lop. Majd később megismerkedik Trevorral és Michaellel, akikkel közösen fognak bankot rabolni.

Trevor egy 40 év körüli férfi. Trevor nagyon örült személyiség, ő egy hidegvérű gyilkos, aki nagy drogfüggőségben szenved és nagyon őrült dolgokat szokott csinálni. A Rockstar szerint az egyik küldetésben, Trevor egy autóparkolóban olajat locsolt egy kamionra és felgyújtotta.

És aztán jöjjön a Második Trailernek a visszaszámlálása!

 

Nyomtatás

Tavasszal érkezik a GTA V!

Írta: Tommy @ ElitGamer on .

És eljött a nap, amikor a Rockstar bejelenti a Grand Theft auto V. részének megjelenését, bár napra pontos dátumot nem kaptunk, csak annyit, hogy 2013 tavaszán zsebelhetjük be a játékot, de mellé kaptunk egy képet is, melyen egy fürdőruhás hölgy pózol.
 
Mellé pedig annyi infót, hogy novemberben több információt is közölni fognak a játékkal kapcsolatban, kíváncsian várjuk mi lesz az addig is nyugodtan olvassatok minket.
 
Nyomtatás

GTA V: Még több artwork

Írta: Róbert on .

Az Egyesült Királyságban található brightoni GAME üzletének dolgozói is felfedtek pár új artwörköt. Céljuk az volt, hogy felszólítsák a játékosokat az előrendelésre, emellett pedig valamelyest megerősítsék, hogy 2013 tavaszára jelenik meg a játék.

Ezek szerint hivatalosak ezek az artwörkök, bár az kérdéses, hogy a Rockstar még nem szólalt meg ez ügyben.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS