Nyomtatás

GTA 1 - Fegyverek

Írta: Admin on .

A Grand Theft Auto-ban összesen csupán 4 fegyver között válogathatunk, viszont ezek közül mindegyik hatásos gyilkoló eszköz. Nem illik elfelejteni, hogy akkoriban a játékokkal szemben való elvárások jóval másabbak voltak mint most, ezt figyelembe véve nem egy rossz fegyverarzenál ez.

Pisztoly
 
 
Hatásos fegyver hogyha kisebb tűzpárbajokba keveredünk. Általában 1 lövés szükséges ahhoz hogy leterítsünk vele egy normális járókelőt. Tüzelési ideje gyatra, viszont sebzésének köszönhetően ettől eltekinthetünk.
 
Machine Gun / Gépfegyver
 
 
 
Egy igazi gyilkológép válik abból aki ezt a fegyvert megszerzi. Egy átlagos járókelő könnyedén elhalálozik tőle, valamint könnyedén tudunk vele felrobbantani járműveket is. Gyors tüzelési ideje miatt az egyik legjobb fegyver a játékban!
 
Flamethrower / Lángszóró
 
 
 
Nincs mit magyarázni ezzel a fegyverrel kapcsolatosan. Igen hatásos fegyver, embereket tudunk vele felgyújtani és megégetni. Magas hatékonysága miatt felhasználható járművek elpusztítására is!
 
 
Rocket Launcher / Rakétavető
 
Egy igazi halálosztó fegyver. Ez a fegyver egy vállról indítható rakétakilövő, melynek pusztítása elég hatásos. A rakéták becsapódásukkor nagy hatósugárban elsöpörnek mindent ami eléjük kerül, legyen az egy ártatlan járókelő, vagy egy szimpla jármű! Veszélyes a játékosra nézve is, ugyanis ha túl közel robban, könnyedén repülhetünk kilómétereket....

ElitGamer RSS

Gamepod RSS