Nyomtatás

GTA3 - Bandák

Írta: Admin on .

Leone Family

Vezető:
Salvatore Leone
Bandakocsi: Mafia Sentinel
Öltözék: öltöny, néhányuk napszemüveget visel
Fegyverek: Handgun, Shotgun
Terület: Portland - Saint Mark's

Ismertető

Ez az első banda, mellyel megismerkedsz, valamint dolgozol a játék története során. Nagy területeket birtokolnak Portland-en, viszont ezen területek száma egyre csökken, a feltörekvő, más országokból származó bandáknak köszönhetően. Egyik fő ellenségük a Triad, mely banda a sziget Chinatown [kínai negyed] negyedében foglal helyet. A Red Light District [Vöröslámpás negyed] is a Leone család vezetése alatt áll, ahol egy bizalmasuk, Luigi futtat egy Szex klubbot.
A játék során egy kisebb incidensnek köszönhetően romlik a kapcsolatod a Leone családdal, ezért Portland-en már nem lesz túl biztonságos az élet számodra. Köszönhetően az erős fegyvereiknek, seperc alatt el tudnak tenni láb alól, ha nem vigyázol eléggé.


Diablos

Vezető: El Burro
Bandakocsi: Diablo Stallion
Öltözék: Sötétkék farmer felső és nadrág, valamint piros vagy kék fejkendő
Fegyverek: Baseball Bat, Handgun
Terület: Portland - Hepburn Heights

Ismertető

Ez a banda nagyrészt az illegális utcai versenyek rendezésére, valamint folyamatos megnyerésére szakosodott [na meg persze a felnőttek számára szóló folyóiratok produkálására]. A játék során csak kisebb küldetéseket kapunk, magától a bandavezértől, El Burro-tól. Miután már minden küldetést teljesítettünk, valamilyen okból kifolyólag a banda megutál minket, viszont könnyedén áthajthatunk területükön, ugyanis elég gyenge fegyvereik vannak.

Triad

Vezető: N/A
Bandakocsi: Triad Fish Truck
Öltözék: Kék felső és kék nadrág
Fegyverek: Baseball Bat, Handgun
Terület: Portland - Chinatown

Ismertető

Ez a banda lesz a legnagyobb ellenfeled Portland szigetén. Ellenlábasaik a Diablo bandának. Fegyvereik, valamint az általuk használt teherautó nem a legnagyobb durranás, viszont még így is elég veszélyesek, mivel Chinatown tele van a bandatagokkal. Sok kicsi sokra megy alapon érdemes fegyvereket bevásárolni, egy esetleges Chinatown-ba történő látogatás előtt..

Columbian Cartel

Vezető: Catalina, Miguel
Bandakocsi: Cartel Cruiser
Öltözék: Hawaii ing, farmernadrág, bőrcsizma valamint egy kalap, melyen krokodilfog található
Fegyverek: Uzi, Ak-47
Terület: Staunton Island - Fort Staunton, Shoreside Vale - Cedar Grove

Ismertető

A játék története során ez a banda lesz a legfőbb ellenfeled. A Yardie-k kivételével az összes csoport megveti őket, mivel egy SPANK nevű drog előállításával, valamint terjesztésével foglalatoskodnak. Vezetőjük Catalina, aki a játék elején lelőtt minket a bankrablás során. Jobbján pedig Miguel, aki segített elmenekülni neki a rendőrök megérkezése előtt.

Yakuza

Vezető: Asuka Kasen, Kenji Kasen
Bandakocsi: Yakuza Stinger
Öltözék: Üzleti öltöny
Fegyverek: Handgun, Uzi
Terület: Staunton Island - Torrington

Ismertető
A legelső azon bandák közül, melyeknek dolgozni fogsz Staunton Island-en, elég hosszú ideig. A szerencsejátékokra szakosodtak, legfőbb bevételi forrásuk, a Torrington-ban elhelyezkedő kaszinójukból ered. Ez a banda a történet végéig hű marad hozzád! Legfőbb ellenfelük, a Columbian Cartel.

Yardies


Vezető: King Courtney
Bandakocsi: Yardie Lobo
Öltözék: Sárgásbarna nadrág és mellény, fekete póló, fekete sapka
Fegyverek: Baseball, Handgun
Terület: Staunton Island - Newport

Ismertető
Szövetségben állnak a Columbian Cartel-lel. Legfőbb bevételi forrásuk a Cartel által előállított SPANK terjesztéséből származik. Csupán kevés ideig lesz dolgunk velük.

Red Jacks

Vezető: D-Ice
Bandakocsi: Hoods Rumpo XL
Öltözék: Baseball sapka és nadrág, vörös felső
Fegyverek: Handgun, Uzi
Terület: Shoreside Vale - Wichita Gardens

Ismertető
Ezzel a bandával lesz a legkevesebb dolgunk a játék során. Főbb bevételi forrásukként a különbözőféle dolgok eltulajdonítása szolgál. A legfőbb ellenfelük a Purple Nines banda, akik folyamatosan próbálják elfoglalni a Red Jack-ek összes területét.

Purple Nines

Vezető: N/A
Bandakocsi: Hoods Rumpo XL
Öltözék: Fekete baseball sapka és nadrág, lila felső
Fegyverek: Handgun, Uzi
Terület: Shoreside Vale - Wichita Gardens

Ismertető

A legkisebb banda Liberty City-ben, mely igencsak hajaz a Red Jack bandára. Véres harcot vívnak a Shoreside Vale környéki területekért a Red Jack banda tagjaival...


ElitGamer RSS

Gamepod RSS