Nyomtatás

GTA IV The Lost and Damned Ismertető

Írta: Admin on .

Grand Theft Auto IV borítója

Általános Információk

Név:
Gta IV: The Lost and Damned
Fejlesztő:
Rockstar North
Kiadó:
Rockstar Games
Multiplayer:
16 Játékos
Platformok:
Xbox 360

Hivatalos oldal:
Kattints ide!
Megjelenés:
2009. Február 17.

A Grand Theft Auto IV első DLC-je a The Lost and Damned 2009. február 17.-én jelent meg Xbox 360-ra majd PS3-ra és PC-re is megjelent 2010 áprilisában.

Története

A történet közvetlen a GTA IV idejében játszódik, ugyanis a főszereplő Johnny Klebitz a The Lost motoros banda vezetője, akit már a GTA IV-ben megismerhetünk. Ez a DLC kiegészíti az alapjátékot a GTA IV-et s több érdekes dologra fény derül. A történet 2008-ban játszódik az ekkori The Lost vezetőt, Billy Greyt kiengedték a rehabilitációról és a társaival együtt visszamennek a bázisukra. Billy elmondja Johnnynak és a társainak, hogy az Angels of Death ellopta az egyik motorukat és így kezdődik az egész viszály a The Lost és az Angels of Death között s majd árulásoknak is a szemtanúja leszünk.

alt alt

Multiplayer

Ahogy az alapjátékban itt is benne van a multiplayer funkció, amihez Johnny telefonjával tudunk belépni. Igazából sok GTA IV-es multiplayer mapot kivettek belőle, bár újakat is raktak bele, amik elég jóra sikeredtek. Összesen 5 új multiplayer map: Races, Club Business, Lone Wolf Biker, Witness Protection és Own The City.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS