Nyomtatás

GTA San Andreas Multiplayer

Írta: Admin on .

Nem tudtad, hogy van még multiplayer mód a gta san andreashoz? Nem baj sokan nem tudják, de ez a cikk azért készült, hogy mindenki megtudhassa.

A San Andreashoz a legelterjedtebb multiplayer mód a  Samp . Először is lekel tölteni a legfrissebb változatát a hivatalos oldalról Sa-mp.com ha ez megvan, akkor a játék mappájába kell telepítenünk a programot, ha ezzel is meg lennénk, akkor indítsuk el a játék mappájában lévő samp.exe fájlt és ez kell, hogy megjelenjen:
 
Név beírás el ne felejts egy felhasználó nevet beírni, mert az nélkül nem enged csatlakozni a szerver természetesen ez a név majd, megfog, jeleni pl.: chaten A nevet felül a Name-hez kel írni.

Szerver hozzáadása.
Ha tudsz egy szerver IP címet, ami működik, akkor felül az Add Server gombra kel kattintanod és beírni az IP címet, majd ha kész, akkor az ok-ra kell kattintani.
Csatlakozás
Ha megtaláltad a kiválasztott szervert, amin szeretnél játszani arra, kattints, 2x majd előjön egy kisebb ablak ott pedig a Connect gombra kattintasz és nem sokára, ha szerencséd van akkor csatlakozol is a szerverre.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS