Nyomtatás

GTa SanAndreas Barátnők

Írta: Admin on .

Kapcsolatot befolyásoló tényezők:

Mivel a kapcsolatok értékét egyre magasabbra kell küzdened, nem árt ha tisztában vagy azzal hogy mivel mozgathatod ezt az értéket.


> Randik:
Sikeres randi: +5%
Sikertelen randi: -5%


> Ajándékok:
Virágok: +1%
Szexjátékok: +1%


> Egyéb:
Sikeres csók: +1%
Sikertelen csók: -1%
Szex: +5%


Lányok

A játék során 6 csajjal mélyíthetünk el komolyabb kapcsolatot. A következőkben pontos leírást kaphattok a lányokról, azok életéről és egyéb tulajdonságaikról.

Denise Robinson

   

Elérhető: 00:00-tól 6:00-ig, valamint 16:00-tól 00:00-ig
Jutalom:      50%-nál megkapjuk a háza mellett lévő zöld Hustler-t, 100%-nál pedig ad egy „eredeti” strici kosztümöt.
Hely: Denise az első csaj a játék során, vele a „Burning Desire” nevű küldetés után ismerkedhetünk meg. Mivel nincsenek igényei, elég könnyű a kedvére tenni, elég ha elvisszük őt a közeli szórakozóhelyre vagy kocsmába.
Követelményei:    Nincsenek
Szereti:  
Kedvenc éttermei:  


> Követelményei: NincsMichelle Cannes
> Követelményei: Magas zsír érték (min. 50%), illetve szexepil
> Elérhető: 00:00-tól 12:00-ig
> Jutalom: Szabadon használhatjuk a garázsát, mely valójában egy Pay 'n Spray szerepet tölt be. 50%-nál már a Monster Truck-ját is vezethetjük, 100%-nál pedig egy versenyzői kosztümöt ad.
Michellel először az autósiskolában találkozhatunk. San Fierro-ban él, San Fierro északi részén. Az autósiskolába belépve mindig ott találjuk őt, ott ácsorog az előtérben.
Helena Wankstein
> Követelményei: kevés izom, szintén kevés zsír és magas szexepil érték
> Elérhető: 00:00-tól 02:00-ig, 08:00-tól 12:00-ig, 14:00-tól 00:00-ig
> Jutalom: Házánál láncfűrészt, molotov koktélt, lángszórót és kis pisztolyt találunk. 50%-nál vezethetjük az autóját (Bandito), 100%-nál falusi öltözéket ad ajándékba
Helena egy ügyvéd aki Los Santos-tól nem messze egy farmon él. Kedvenc időtöltése a lövöldözés, Blueberry Ammu Nation fegyverboltja tetején szokta ezt az időtöltést művelni. Nagyon érdekes hogy ha hagyod hogy meglőjön a fegyverével, akkor a kapcsolatotok értéke azonnal 10%-ra ugrik. Ha ezt egymás után többször megismételjük, a kapcsolatunk értéke pillanatok alatt 100%-ra nőheti ki magát.


Katie Zhan
> Követelményei: Magas izom szint (kb. 75%), magas szexepil
> Elérhető: 12:00-tól 00:00-ig
> Jutalom: ha kórházba kerülsz azon kívül hogy ingyen megúszod az ápolást, még a fegyvereidet is megtarthatod. 50%-nál vezetheted fehér színű Romero-ját, 100%-nál pedig egy ápolói öltözéket ad.
Katie egy San Fierro-i nővér aki a Gant Bridge San Fierro-i lábánál lakik. Először az Avispa Country Club-nál találkozhatsz vele.


Barbara Schternvart
> Követelményei: Magas zsír, szexepil
> Elérhető: 00:00-tól 06:00-ig, 16:00-tól 00:00-ig
> Jutalom: Ha a zsaruk kezére kerülsz, ingyen megúszod ráadásul a fegyvereid is megmaradnak. 50%-nál vezetheted a Ranger autóját, 100%-nál pedig egy rendőr egyenruhát kapsz tőle ajándékba.
Barbaba egy elvált rendőrnő, két kisgyereke van. Ha randizni szeretnéd őt vinni akkor a rendőrség elé kell majd menned.


Millie Perkins
> Követelményei: NINCS
> Elérhető: 12:00-tól 22:00-ig
> Jutalom: 40%-nál megkapod tőle a speciális kártyáját, 50%-nál vezetheted a rózsaszín Club-ját.
Milli automatikusan a barátnőnk lesz a „Key To Her Heart” nevű küldetés után. Milli egy Las Venturas-i szexboltban dolgozik és rajong a szadomazo holmikért, így plusz pontnak számít nála ha abban hívjuk randizni.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS