Nyomtatás

Gta Vice City Stories szereplök

Írta: Admin on .

Victor Vance

A játék főszereplője, tehát vele játszunk. Mivel a Vice City történetének elején meghal, így ő az első olyan főszereplő, akiről tudjuk, hogy már nem sokáig fog élni.Apja Dominikán él, az anyja pedig fehér volt. Vic volt tengerészgyalogos, akit most helyeztek át Vice City-be.

Umberto Robina

Jól ismerhetjük a Vice City-ből, ahol a kubai banda vezére. Itt még Los Cabrones a bandája neve. Vic-el feladatokat teljesítünk neki, melyek során a Cholos nevű banda ellen kell felvennünk a harcot. A sztori során Phil Cassidy-vel együtt besegít a Vance testvéreknek.

Ricardo Diaz

A város drogdílereinek egyik feje. Victor-t üzleti kapcsolatai útján ismeri meg, és feladatokat ad neki. Az ő emberei fogják megölni a Vice City történetének elején Victort.

Lance Vance

A Vance család legkisebb tagja.Drogfüggő. A sztori elején felkeresi Victort, hogy segítsen neki megszerezni a hatalmat Vice City-ben. Vic eleinte vonakodott, de végül beleegyezett. Brian Forbes kokainkereskedővel is van kapcsolata, akiről később kiderül, hogy egy beépített ügynök. Lance így Forbes karjai közé került, aki arra kötelezte, hogy további infókat adjon ki a városban levő kokainkereskedelemről. Ezért később meg is bűnhődött, hiszen Vic megölte őt.

Diego és Armando Mendez

Diego és Armando a legnagyobb drogkereskedők Vice City-ben. Kettejük közül Armando kezében van az irányítás Diego csak a segéd szerepét tölti be. Ők ketten birtokolják a játékban szereplő Domestobotot, amely felett Vic átvette az irányítást és elpusztította vele kötvényeiket. A későbbiekben Victor megöli mindkettőjüket.

Phil Cassidy

Ismert a Vice City-ből. Régen Vic-hez hasonlóan ő is a katonai seregben teljesített szlgálatot, viszont elzavarták, mert alkalmatlannak találták. Főleg fegyverekkel foglalkozik. Két nővére van, Louise Cassidy-Williams és Mary-Jo Cassidy.

Marty Jay Williams

A Trailer Park Mafia vezére, a játék kezdetén teljesítünk neki küldetéseket. Bandája rengeteg bűnös tevékenységet folytat, mint például a prostitúció. Rengeteget iszik, és gyakran veri feleségét Louiset. Miután Vic megölte Martyt felesége elrablása miatt, övé lett a Trailer Park Mafia.

Sgt. Jerry Martinez

A játék kezdetén ő adja nekünk az első feladatainkat. Munkáját gyakran elhanyagolja, helyette állandóan Candy Suxx pornófilmjeit nézi. Vic neki köszönheti, hogy olyan hamar mennie kellett a hadseregből, hiszen autójában prostituáltat találtak.

Brian Forbes

A sztori kezdetén rengeteg dologban segítette a Lance fivéreket, de később kiderült, hogy FBI ügynök. Ezek után Vic-ék elrabolták, hogy infókat tudjanak meg tőle. Információt nem tudtak kihúzni belőle, és Victor megölte egy szökési kísérlet után.

Reni Wassulmaier

Germán származásik és pornófilmek forgatásával foglalkozik Vice City-ben. Már több műtéten esett át, melyek alkalmával hol férfivé, hol pedig nővé operáltatta magát. Diaz elleni merénylete sikertelennek bizonyul, és azt,hogy életben van, Vic-nek köszönheti.

ElitGamer RSS

Gamepod RSS