Nyomtatás

GTA IV The Ballad of Gay Tony Ismertető

Írta: Admin on .

Grand Theft Auto IV borítója

Általános Információk

Név:
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
Fejlesztő:
Rockstar North
Kiadó:
Rockstar Games
Multiplayer:
Akár 16 játékos
Platformok:
Xbox 360

Hivatalos oldal:
Kattints ide!
Megjelenés:
2009. Október 29.

A GTA The Ballad of Gay Tony a Grand Theft Auto IV második és egyben az utolsó DLC-je. A játék elsőnek Xbox 360-ra jelent meg majd később PS3-ra és PC-re is megjelent. Később mind a két DLC-t kiadták egy kiadásban, ami a: Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City nevet viseli.

 alt alt

Történet

A története ugyanúgy, mint a GTA IV és a TLAD 2008-ban játszódik. A főhős egy huszonéves dominikai gengszter, Luis Fernando Lopez, akit Gay Tony keresett fel, hogy legyen, az üzlet partnere cserében pénzt kap. Luis természetesen elfogadta az ajánlatott, majd a történet során megbarátkozik Tonyval és együtt szembeszállnak Ray Bulgarinnal az Orosz Maffia vezetőjével, majd Nikóval és Johnnyval is összefutnak.

alt alt

Újdonságok

Ahogy az előző DLC-ben ebbe is raktak extra dolgokat, ilyen az ejtőernyőzés, ami csak a San Andresban volt benne. Aztán tankot is vezethetünk, táncolhatunk a diszkókban és barátnőket is szerezhetünk (akik három "randi" után szakítanak veled). És a legjobb és egyben a legérdekesebb újdonság az a ketrecharc, ami 6 meccsből áll, ha ezeket teljesítjük, akkor egy Trófeára/Achievementre is szert tehetünk. Aztán a játékban vannak új fegyverek, új mellékküldetések és a küldetéseket 1-100%-ig értékeli a játék.

alt alt

Multiplayer

Ahogy az alapjátékban és a TLAD-ban is volt többjátékos mód ebben a részben is van többjátékos mód. Igazából nagyon kevés multiplayer mód van a játékan kb. csak 5. Rengeteg módot kivettek belőle, de ez ne vegye el a kedvünket a multitól, hiszen ehhez képest nagyon jó lett a multi.

alt alt

ElitGamer RSS

Gamepod RSS