Nyomtatás

GTA IV The Ballad of Gay Tony Karakterek

Írta: Tommy on .

Luis Fernando Lopez

LUIS FERNANDO LOPEZ

Hangja: Mario D'Leon.

Luis Fernando Lopez a játék főszereplője. Egy 25 éves Dominikai származású férfi.

 

TONY PRINCE

Hangja: David Tenner.
Tony Prince Tony Prince más néven „Gay Tony” ő a játékban Luis főnöke sokszor lehetetlen küldetéseket ad, s sokszor menteni kell az életét, mert bajba kerül. A játék elején is már neki dolgozunk, sofőrködünk. Van két Nightklubja a Hercules és a Maisonette 9 az előbbi kicsit „meleg” hangulatú utóbbiba pedig bármikor bemehetünk és táncolhatunk, pezsgőzhetünk vagy csak biztonsági őrösdít játszhatunk.

MORI KIBBUTZ

Hangja: Jeff Gurner.
Mori Kibbutz Brucie bátyja. Kölcsönzött egy kis pénzt Tony-nak így pár küldetés erélyéig ő is lesz a munkaadónk.

BRUCIE KIBBUTZ

Hangja: Timothy Adams.
Willy Valerio Brucie már az alapjátékban is Niko és Roman Belicc barátja volt. Eben a kiegészítőben Mori val s bátyjával együtt láthatjuk pár küldetés erejéig.

ADRIANA LOPEZ

Hangja: Lucia Armendariz
Adriana Lopez, Luis édesanyja, aki nagyon aggódik fia miatt, s nem szereti, hogy ilyen dolgokban vesz részt. Anyja azt szeretné, hogy menjen vissza az iskolába, mint a többi gyerek.

ARMANDO TORRES

Hangja: Jaime Fernandez.
Armando egyike Luis legrégebbi barátainak. Együtt nőttek fel és csináltak pár balhét. Armando nem veszi jó néven, amit barátja csinál, de segít. Armandot bármikor hívhatjuk, ha fegyverre lenne szükségünk.

HENRIQUE BARDAS

Hangja: J. Salome Martinez Jr.
Henrique is Luis legrégebbi barátaihoz tartozik úgy, mint Armando. Bármikor, ha szükségünk van, rá őt hívhatjuk és Armandoval azonnal ott terem, s hoz egy járművet nekünk.

 

ElitGamer RSS

Gamepod RSS